» Pelit » Urheilu » EräJorma 2 - Siimat sotkussa

EräJorma 2 - Siimat sotkussa

Pelin tekijä:SiiliSoftware
Pelin kotisivu:http://www.siilisoftware.fi/
Lajityyppi:Urheilu
Lisenssi:Ilmainen
Alusta:Windows
Vaatimukset:300 MHz, 64 Mt RAM, 4 Mt näytönohjain tuella resoluutiolle 800x600, Msvbvm60.dll (Win95, 98 ja NT)
Ilmestymisvuosi:2005
Viimeisin versio:1.00
Avainsanatkalastus kesämieli luonto

Tiivistelmä

9.5/10

8/10

Erä Jorman kokenut käsi heittää uistimen kauas horisonttiin. Erä Jorma on eksynyt numeroviidakkoon. Ei, sehän onkin kenttäeditori.

EräJorma 2 - Siimat sotkussa jatkaa suositun kalastuspelin jalanjäljissä ja tuo kalastuspelien joukkoon aivan uudenlaisen haasteen. Taktikointi on yhä suuremmassa osassa EräJorma 2:ssa jopa kahdeksan pelaajan moninpelin ja realistisen pelimoottorin ansiosta. Peliin on lisätty hurjasti uusia kalalajeja, uistimia ja karttoja ja se sisältää jopa oman uistin- ja karttaeditorin. EräJorma 2:ssa taktiikat ja tekeminen eivät koskaan lopu kesken ja laajuutensa ansiosta se tarjoaa pelinautintoja pitkäksi aikaa.

Poiminta kävijäarvosteluista:

9/10

Eräjorma on taas päässyt kalaan!!
Tämä peli on loistavaa jatkoa Eräjorma 1.00 pelille ja lyö laudalta odotettua kovemmin muut kalastuspelit. Eräjorma on taas kalastamassa, tällä kertaa monipuolisemmin varustein. Pelissä on nykyään enemmän napattavaa ennemmän kenttiä ja uistimia. Eräjormalle on alussa tietty määrä rahaa jolla voi ostaa keloja, vapoja, perustimia, perhoja ja monia muita tavaroita.

Hyvää:
+ Grafiikka
+ Äänet
+ Tehosteet

Huonoa:
- Eräjorma ei enää lausu legendaarisia kommentteja.